Siirry sisältöön
Kesällä yhdessä

Haemme nyt hoitajia kesäkaudelle 2024. Meillä sinun on mahdollista tehdä kesäaikana tuntityötä tai pidempiaikaisia sijaisuuksia joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Voit olla valmis sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai lähihoitaja-, sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajaopiskelija. Haluamme tarjota kivan kesän vammaisalalla niin nuorille kuin alaa jo nähneillekin.

Kesällä yhdessä Validialla – Tule viettämään kiva kesä työkaverinamme

Meillä autetaan asiakkaita elämään heidän näköistään arkea. Työtehtäviin kuuluu asiakkaan arjen perustoiminnoista huolehtiminen, lääkehoito, kirjaaminen sekä omahoitaja- ja virikehetkien tarjoaminen. Työtä ohjaa asiakkaan yksilöllinen palvelujen toteuttamissuunnitelma. Monipuolisten hoitotyötehtävien lisäksi hoitajamme järjestävät asiakkaillemme viriketoimintaa ja talon yhteisiä aktiviteetteja, kuten juhannustanssit, kesäkukkien istuttamista tai grillailua. Pääset kurkkaamaan yksiköidemme arkeen muun muassa Instagramin(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) kautta.

Validia on yhteiskunnallinen yritys ja kuulumme Vastuullinen Työnantaja -yhteisöön. Meille arvomme inhimillisyys, luottamus ja oivallus sekä työssä viihtyminen on tärkeää. Tiedämme, että uudessa työssä aloittaminen voi aluksi jännittää, mutta työkaverit perehdyttävät ja auttavat mielellään uusia työkavereita. Voit siis olla ensimmäistä kesätyöpaikkaasi hakeva tai alan kokeneempi opiskelija tai ammattilainen, meillä pääset oppimaan uutta! Uuden oppimisesta ja kesätyöntekijän arjesta kertoo videomuodossa sairaanhoitajaopiskelija Tiina(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (vaatii kirjautumisen Instagramiin).

Kumppanilogot