Siirry sisältöön

Tervetuloa Zoneen

Me Validialla haluamme luoda työntekijöillemme turvallisen tilan, josta sinunkin on hyvä lähteä luomaan omaa uratarinaasi. Tarjoamme opiskelijoille joustavia mahdollisuuksia päästä mukaan työelämään vaikka jo opintojen alkuvaiheessa. Validia Zonessa vallitsee inhimillisyyden, hyväksyvyyden ja avoimuuden kulttuuri – mielestämme jokaisella tulee olla samat mahdollisuudet rakentaa omaa tulevaisuuttaan.

Astu omaan uratarinaasi

Meillä työskentelee laaja joukko monien eri alojen ammattilaisia. Haluamme tarjota eri alojen opiskelijoille mahdollisuuden astua rohkeasti Validia Zoneen, jossa pääset oppimaan työtä tehdessä ja venyttämään oman mukavuusalueesi rajoja kohti ammattilaisuutta. Validia on Invalidiliiton omistama ja täysin kotimainen yritys. Teemme moniammatillista yhteistyötä tiimeissä sekä myös eri tiimien, yksiköiden ja toimintojen välillä.

Katso avoimet työpaikat
Opiskelijoiden mahdollisuudet Validialla
  • oppisopimusopiskelu
  • harjoittelujaksot
  • opinnäyte- ja päättötyöt
  • harjoitustyöt ja näytöt
  • erilaiset projekti-, innovaatio- ja kehitystyöt
  • kesätyö
  • keikkatyö
Hae harjoitteluun

2. asteen opiskelijana voi olla yhteydessä toivomasi yksikön esihenkilöön.

3. asteen opiskelijana haet ensisijaisesti Jobiilin tai vaihtoehtoisesti olemalla yhteydessä yksikön esihenkilöön.

Hallinnon harjoittelupaikoissa voit olla yhteydessä sähköpostitse rekry@validia.fi.

Tutustu yksiköihimme alueellasi
Henkilökohtaisen avustajan työ sopii opintojen ohelle

Henkilökohtaisena avustajana pääset vaikuttamaan työaikoihisi: työn ja opiskelun yhdistäminen onnistuu sujuvasti. Avustajan työssä autat vammaista henkilöä toimimaan yhteiskunnan yhdenvertaisena jäsenenä: toimit käsinä ja jalkoina, silminä ja korvina – myös aloitekykynä, muistina, rohkaisijana ja oppaana.

Hae henkilökohtaiseksi avustajaksi
Yhdistä työ ja opiskelu sujuvasti!

Oppisopimusopiskelijaksi voit tulla suoraan opintojen alusta tai kesken opintojen. Pääset oppimaan käytännöntyötä ja tuomaan teoriaopinnot suoraan arkeen. Hakiessasi oppisopimukseen voit olla suoraan yhteydessä toivomasi yksikön tai toiminnon esihenkilöön.

Tutustu yksiköihimme alueellasi

Vielä ehtii hakea kesätöihin!

Validia on yhteiskunnallinen yritys ja kuulumme Vastuullinen Työnantaja -yhteisöön. Meille arvomme inhimillisyys, luottamus ja oivallus sekä työssä viihtyminen on tärkeää. Tiedämme, että uudessa työssä aloittaminen voi aluksi jännittää, mutta työkaverit perehdyttävät ja auttavat mielellään uusia työkavereita. Voit siis olla ensimmäistä kesätyöpaikkaasi hakeva tai alan kokeneempi opiskelija tai ammattilainen, meillä pääset oppimaan uutta!

Hae kesätöihin

Tarjoamme monipuolisia työsuhde-etuja

Huom. Henkilöstöedut vaihtelevat riippuen työsuhteen muodosta ja pituudesta, tarkempaa tietoa henkilöstöeduista saat sähköpostitse henkilostohallinto@validia.fi

Uratarinat

Lähihoitaja Alina Vähätalo
Lähihoitaja Alina: ”Minulla on tosi kiva työpaikka”
Tulin alun perin Turun Validia-taloon heinäkuussa 2021 kahden viikon työelämään tutustumisjaksolle. Olin silloin täyttänyt juuri …
Lue tarina
Lintukorven Validia-talon hoitajien tarina
Lintukorven Validia-talossa työkulttuurin kulmakivet ovat auttavaisuus, joustavuus ja huumori. Talon monikulttuurisessa työyhteisössä saa aina tukea myös suomen kielen opetteluun.
Lue tarina
Lähihoitaja Duaa Issa
Lähihoitajaopiskelija Duaan uratarina
Duaa Issa löysi unelmiensa oppisopimuspaikan Kokkolan Validia-talosta, jossa hän pääsee halutessaan jatkamaan vakituisessa työsuhteessa oppisopimusjakson jälkeen.
Lue tarina

Validia lukuina

1800 työntekijää ”Kiitän ymmärtäväisestä otteesta työntekijän yksityiselämän ja työnteon välillä.”
150 kesätyöntekijää ”Kaikki tässä yhteisössä on ottaneet minut loistavasti vastaan.”
4/5 Johtamisindeksi (henkilöstötyytyväisyyskysely) ”Meillä hommat toimii mainiosti. Esihenkilö helposti lähestyttävä ja ottaa asian, kuin asian käsittelyyn välittömästi.”
4,2/5 työn merkityksellisyys (henkilöstötyytyväisyyskysely) ”Koen työni todella merkitykselliseksi, mutta ajoittain kuormittavaksi henkilöstöpuutosten takia.”

Opettaja, tule tekemään kanssamme yhteistyötä!

Toimimme yli 25 paikkakunnalla ja mahdollistamme kouluille erilaisia työelämäyhteistyömuotoja aina projekti-, innovaatio- ja kehityshankkeista harjoitteluihin opintoalasta riippumatta. Tulemme myös mielellämme jakamaa omaa ammattitaitoamme ja osaamistamme työelämästä esimerkiksi luennoimalla ja vetämällä luentokohtaisia projektitöitä.

Meille voi tulla myös vierailemaan, järjestämään ryhmätoimintaa sekä ehdottaa kummitoimintaa. Mahdollistamme mielellämme myös opiskelijoiden harjoitustöitä ja yksikkövierailuja muillekin kuin vain sote-alan opiskelijoille.

Tarkempaa tietoa yhteistyöstä ja mahdollisuuksista alueellanne: viestinta@validia.fi.