Siirry sisältöön
Validialainen hoitaja.

Etsitkö joustavaa ja ihmisläheistä työtä ilman suurempaa koulutus- tai tutkintovaatimusta? Avustavat työtehtävät meillä ovat sellaisia, joissa et välttämättä tarvitse alan koulutusta tai opintoja.Työkokemuksesta, alan osaamisesta tai koulutuksesta on toki hyötyä, mutta tukenasi on Validian koko ammattilaisverkosto. Avustavissa tehtävissä voit työskennellä joko osa- tai kokopäiväisesti. Meillä voit työskennellä avustavissa rooleissa joko tukipalvelutyöntekijänä taikka hoiva-avustajana. Halutessasi voit samalla harkita, kiinnostaisiko sinua myöhemmin opiskella Validialla oppisopimuksella vaikkapa lähihoitajaksi

Tukipalvelutyöntekijä auttaa asiakasta elämään normaalia arkea


Tukipalvelutyöntekijämme ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Tukipalvelutyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:

Henkilökohtaisena avustajana saat tehdä työtäsi oman aikataulusi mukaisesti

Henkilökohtainen apu on puolestaan vaikeavammaisen henkilön päivittäistä avustamista kotona ja kodin ulkopuolella tai se voi olla avustamista vapaa-ajan toimissa, työssä, opiskelussa ja harrastuksissa. Palvelu tukee myös mahdollisimman pitkään kotona asumista.

Työssä tarvitaan joustavuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. Henkilökohtaisessa avussa saat tehdä työtäsi joko yhdellä asiakkaalla kerrallaan tai useampaa henkilöä avustaen – oman halusi mukaisesti.

Hoiva-avustajana kuntoutuksen osastoilla

Hoiva-avustajana voit työskennellä Validian kuntoutuksen osastoilla. Tehtäviäsi voi tällöin olla:

Tutustu meihin työnantajana

Tutustu validialaisten arkeen

Validia lukuina

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia.

26

Paikkakunnalla ympäri Suomen

1 600

Työntekijät

45

Toimipisteitä