Siirry sisältöön

Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja täydennyskoulutuksella varmistamme, että osaamisesi vastaa työtehtäviesi ja roolisi vaatimuksia.

Olemme tukena urapolullasi

Kaikkiin erityisvastuurooleihin liittyy aina vastuutahojen järjestämä koulutus. Esimerkiksi ergonomiavastaavat käyvät ulkopuolisen asiantuntijatahon järjestämän ergonomiakorttikoulutuksen. Mikäli sinulta puuttuu vielä lääkeluvat, mahdollistamme niiden suorittamisen.

Toiminnan kehittämiseen liittyen järjestämme sisäistä täydennyskoulutusta mm. järjestelmiin ja uusiin toimintatapoihin liittyen. Esihenkilöt osallistuvat ammatilliseen Validialle räätälöityyn vammaispalvelualan ja esimiestyön täydennyskoulutukseen. Verkko-oppimisympäristömme tarjoaa tulevaisuudessa myös monipuolisia perehdytys- ja kehittymismahdollisuuksia eri tehtävissä toimiville

Mahdollisuuksia myös hoitoalaa opiskeleville

Tarjoamme alan opiskelijoille työharjoittelupaikkoja ja oppisopimuspaikkoja sekä mahdollisuuden tehdä keikkatöitä. Kysy meiltä myös lopputyöaiheita. Harjoittelun ja opiskelun kautta sinulla on mahdollisuus saada vakituinen työ tutussa yrityksessä.  Jos haluat työharjoitteluun meille, ota yhteyttä rekrytiimiimme: rekry@validia.fi. Toimipisteidemme ja työntekijöidemme arkea voit seurata Instagramissa(siirryt toiseen palveluun) ja Facebookissa(siirryt toiseen palveluun).