Siirry sisältöön

Työtehtävät

Kuntouttajat ja kuntoutuja yhdessä laittavat nyrkit yhteen onnistumisen merkiksi.

Miksi Validiaan kannattaa tulla töihin?

Pääset tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen 🤩 Vaikutat työhösi omalla persoonallasi ja tuemme vammaistyön ammatillisessa kehittymisessä. Huomioimme työsuhteen ja -vuorojen suunnittelussa elämäntilanteesi ja tarpeesi. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia kuntoutuksessa Helsingissä, asumispalveluissa ja henkilökohtaisessa avussa sekä monialaisen palveluasumisen tehtävissä eri puolilla Suomea.

ILO ARVOMME OHJAAVAT TYÖTÄMME

Esihenkilö ja kaksi hoitajaa keskustelavat.

Esimiestyö ja johtaminen

Hyvän esimiestyön tueksi olemme kuvanneet Validian hyvän johtamisen periaatteet, jotka ohjaavat esimiestyötä ja luovat pohjan kehittämiselle.

Kuntoutuja ja kuntouttaja kuntosalilla.

Urapolut ja erikoistuminen

Meillä pääset kehittymään vammaispalvelualan moniosaajaksi. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi.

Meillä opiskelijana

ovat arvostettu osa työyhteisöämme. Meille voit hakeutua myös opintoihin kuuluvaan harjoitteluun, kesätöihin, sijaiseksi tai vaikkapa oppisopimusopiskelijaksi.

Vammaistyön monipuolisuus palkitsee

Validia lukuina

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia.

26

Paikkakunnalla ympäri Suomen

2 000

Työntekijät

45

Toimipisteitä

Kumppanilogot