Siirry sisältöön
Validialainen hoitaja.

Haluaisitko kehittyä vammaistyön alalla? Voit olla työurasi alussa tai jo kokenut sote-alan osaaja. Vastuullisessa sairaanhoitajan tai terapeutin roolissa työskentelet asiakkaidemme hyväksi ja autat heitä elämään mahdollisimman itsenäistä arkea. Meillä sairaanhoitajan, fysioterapeutin tai toimintaterapeutin työ on monipuolista ja ihmisläheistä.

Sairaanhoitajat

Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma. Vastuullasi on lääkehoidon suunnitelmallinen toteuttaminen ja sisällöllinen kehittäminen sekä verkostoyhteistyö. Sairaanhoitajana varmistat asiakkaan toimintakykyä ja terveyttä ylläpitävän sekä edistävän toimintamallin toteuttamisen. Työ on kokopäivätyötä tai sovitusti aamu- ja iltavuoroa. Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote. Asiakkaamme ovat kaikissa päivittäisissä toiminnoissaan hoivaa ja apua tarvitsevia liikuntavammaisia henkilöitä, joiden hoitotyön asiantuntijana toimit.

Toimintaterapeutti tai fysioterapeutti

Toiminta- tai fysioterapeuttina tuet, ohjaat ja avustat asiakkaitamme päivittäisissä toimissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työtäsi ohjaa asiakkaan toteuttamissuunnitelma ja olet yksi moniammatillisen tiimin asiantuntijoista.

Vastaat muun muassa:

Sosionomit

Sosionomit voivat työskennellä Validialla esimerkiksi ohjaajana monialaisessa palveluasumisessa. Työskentelet monipuolisissa työtehtävissä, joita ovat mm. päivittäisten perustoimien avustaminen, asiakkaan ohjaaminen, valmennus, ryhmätoiminnan ohjaaminen sekä erilaisten apuvälineiden käyttö henkilönostimesta ympäristönhallintalaitteisiin. Tukenasi sinulla on moniammatillinen ja ammattitaitoinen työryhmä. Erilaisten vastuualueiden kautta pääset hyödyntämään omia kiinnostuksen kohteita ja vahvuuksiasi.

Tutustu meihin työnantajana

Tutustu validialaisten arkeen

Validia lukuina

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia.

26

Paikkakunnalla ympäri Suomen

1 600

Työntekijät

45

Toimipisteitä