Siirry sisältöön

Toteutamme moniammatillisen yksilökuntoutuksen eli laitoskuntoutuksen kuntoutusjaksoja vuosikymmenten kokemuksella kuntoutuskeskus Synapsiassa, Helsingissä. Olemme erikoistuneet erityisesti aivo- ja selkäydinvammakuntoutukseen sekä muuhun neurologiseen kuntoutukseen.

Moniammatillisesti yksilölliseen tarpeeseen

Moniammatillinen yksilökuntoutus suunnitellaan ja toteutetaan aina kuntoutujana sinun tarpeesi ja kuntoutukselle asettamasi tavoitteet huomioiden. Ennen moniammatillista yksilökuntoutusjaksoa kuntoutussuunnittelijamme on sinuun yhteydessä ja kartoittaa tarpeesi kuntoutusjakson osalta ja pääset myös itse vaikuttamaan jakson sisältöön.   

Tavoitteiden toteutumista moniammatillisessa yksilökuntoutuksessa tukevat kuntouttava hoitotyö, monipuolinen ravinto, esteettömät tilat sekä kuntoutumisen mahdollistavat harjoittelulaitteet ja -välineet.

Kuntouttava hoitotyö kuntoutumisesi tukena

Kuntoutusjaksoillamme hoitotyön käytänteet ovat kuntoutujalähtöisiä sekä moniammatilliset näkökannat huomioonottavia. Hoitajamme tekevät tiivistä yhteistyötä kuntoutukseesi osallistuvan moniammatillisen tiimin kanssa.

Kokeneet hoitotyön asiantuntijamme mahdollistavat aktiivisen, tavoitteellisen ja jatkuvan harjoittelun lähes arkielämää vastaavissa olosuhteissa. Hoitotyömme toteutetaan avustaen, kannustaen ja valmentaen kohti omatoimisuutta ja kotiutumistasi ajatellen.

Näin haen moniammatilliseen yksilökuntoutukseen

Olemme sopimuspalveluntuottajina seuraavissa Kelan sopimuksissa:

Olemme palvelun tuottajana myös Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin vaativan laitoskuntoutuksen palveluissa. Voit hakeutua moniammatilliselle yksilökuntoutusjaksollemme myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, suorahankintana tai itsemaksavana.

Lue lisää moniammatilliselle yksilökuntoutusjaksolle hakeutumisesta

Moniammatilliseen yksilökuntoutukseen tulijalle

Tutustuthan ohjeistukseemme ennen Moniammatilliseen yksilökuntoutukseen saapumista. Tältä löydät tarkempaa tietoa kuntoutukseen saapumisesta ja tarjolla olevista palveluista.

Kysy lisätietoja kuntoutuksen asiakaspalvelustamme

Kuntoutuksen valtakunnallinen asiakaspalvelu
Nordenskiöldinkatu 18 B, 00250 Helsinki
ma-su klo 8-21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18