Siirry sisältöön

Kuntoutuskeskuksessamme työskentelee moniammatillinen tiimi, joka tukee kuntoutumisprosessiasi yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Apuvälineteknikon palvelut sekä uroterapeuttimme osallistuvat kuntoutuksesi tukemiseen yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.

Apuvälineiden asiantuntijapalvelut

Apuvälineteknikkomme auttaa sinua ja läheinen apuvälineiden valinnassa, säädöissä ja käy-tönopastuksessa. Tavoitteena on löytää omatoimisuuttasi helpottavat apuvälineet juuri sinun tarpeisiisi, ja taata niiden käyttöön riittävä opastus parantamaan toimintakykyäsi.

Meillä on erityisosaamista mm. seuraavien apuvälineiden käytöstä, valinnasta ja ohjauksesta:

Tomi Saastamoinen
Apuvälineteknikko, Kuntoutuskeskus Synapsia
Harri Ahtee
Erityisliikunnanohjaaja, Kuntoutuskeskus Synapsia

Psykologin palvelut

Akuutteihin kriiseihin ja traumoihin erikoistunut psykologimme vastaanottaa vammaisia ja vammautuneita henkilöitä erilaisissa elämäntilanteissa. Psykologi on ihmisen ajattelun, käyttäytymisen ja tunne-elämän asiantuntija, jonka palveluihin voit hakeutua myös ennaltaehkäisevästi. Mielenterveys ei ole ainoastaan häiriöiden puuttumista, vaan se vaatii myös aktiivista ylläpitoa samoin kuin fyysinen terveys.

Tapaamisten kesto on yleisesti 45-60 minuuttia ja tapaamisten määrä vaihtelee asiakkaasta riippuen, yleensä 2-5 kertaa.

Psykologin vastaanotolla saat apua muun muassa:

Uroterapiapalvelut

Kokenut uroterapeuttimme toteuttaa yksilöllisiä vastaanottopalveluita, joissa hän antaa tietoa ja ohjausta vammaan liittyvistä rakon, suoliston ja seksuaalitoimintojen häiriöistä sekä terveyttä edistävistä hoitokeinoista. Uroterapiaan sisältyy myös yksilöllisesti valittujen apuvälineiden ja hoitotarvikkeiden käytönohjaus.

Kiinnostuitko tai haluaisitko lisätietoja?

Kuntoutuksen valtakunnallinen asiakaspalvelu
Nordenskiöldinkatu 18 B, 00250 Helsinki
ma-su klo 8-21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Näin haet kuntoutukseemme

Voit hakeutua meidän kuntoutuspalveluihimme maksusitoumuksella, Kelan kuntoutuspäätöksellä, palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana. Tutustu ohjeisiin ja miten voit saada maksusitoumuksen sellaisen puuttuessa.

Tutustu kuntoutuskeskus Synapsiaan

Monipuoliset kuntoutustilamme mahdollistaa erityyppisten kuntoutusmuotojen toteuttamisen ja sinun toimintakyvyn ja kuntoutumisen edistymisen. Tutustu millaisia tilamahdollisuuksia kuntoutuskeskus Synapsiasta löytyykään.