ASUMISPALVELU RISTILÄ

Pirkanmaan parasta hoivaa

 

 

KORONAVIRUSTIEDOTTEET

Asumispalvelu Ristilä oy:n koronavirustiedotteet

 

Yhteyshenkilö koronavirusasioissa on Satu Ristilä 050 547 0301.

 

12.3.2020 klo 10:52
Kangasalan sosiaalijohtaja on asettanut kaikki Kangasalan kehitysvammahuollon yksiköt vierailukieltoon. Myös me noudatamme tätä vierailukieltoa.

 

12.3.2020 klo 10:52
Asumispalvelu Ristilän yksiköissä ei ole havaittu koronavirustartuntoja.
Yritys on ottanut käyttöön ennaltaehkäseviä toimenpiteitä tartuntariskin pienentämiseksi. Toistaiseksi emme osallistu ulkopuolisiin tapahtumiin kuten kerhoihin tai diskoihin.

Asumispalvelu Ristilä tarjoaa kehitysvammaisten asumispalvelua, päivätoimintaa ja työtoimintaa Kangasalan Pikonlinnassa.
Olemme erikoistuneet kolmen asiakasryhmän palveluihin: Kolme yksikköä tarjoaa autismin kirjon kehitysvammaisten asumispalvelua ja päivätoimintaa, yksi on hoidollinen yksikkö runsaasti hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville kehitysvammaisille ja yksi on erikoistunut itsenäisesti asuvien kehitysvammaisten ohjattuun asumiseen ja työtoimintaan.

Asiakaspaikoista voi kysellä suoraan toiminnanjohtaja Satu Ristilältä (p. 050 547 0301 ja satu.ristila@asumispalveluristila.fi)

Asumispalvelu Ristilä tuottaa laadukasta asumispalvelua asiakkailleen. Meillä on riittävästi henkilökuntaa, hyvät työyhteisöt ja toimivat meille räätälöidyt tilat. Ristilät ovat kokeneita ja sitoutuneita yrittäjiä ja yhteistyökumppanit alan parhaita osaajia.